Föreläsningar

Nu finns det möjlighet att anlita Kerstin Gunnarsson, Hooked On Nature till olika typer av inspirations seminarier.  Tänkta åhörare  är personer som står i begrepp att starta eget eller företagare som önskas inspireras och få tips och idér och framför allt kraft att kämpa på!

Beställarna kan således vara olika typer av Kommunala Näringlivs Centra, Nyföretagarcentrum, Almi, Universitetet, Handelskammaren, Exportrådet, Tillväxtverket, Arbetsförmedlingar, Myndigheter som arbetar med företagsfrågor /tillväxtfrågor, företagarnätverk av skilda slag.

Ex på rubrik och innehåll:
Från statsanställd beteendevetare till uppfinnare och entreprenör inom friluftsbranschen!

Kerstin är en lättsam och personlig föreläsare. Hon beskriver det ”äventyr” det inneburit att komma på en idé om en produkt till att ta den hela vägen ut på marknaden på ett inspirerande och trovärdigt sätt. Genom att hon ger konkreta tips och råd kring lösningar på olika svårigheter riktar sig denna föreläsning till såväl ”nystartare” som etablerade företagare. Varför uppfinna hjulet en gång till. Kerstin har på kort tid etablerat friluftsföretaget Hooked On Nature. Hennes produkter säljs idag i ca 300 butiker i 9 länder. I vår kommer hennes första bok ut. Den heter, När pusselbitarna faller på plats. Handbok i konsten att ta fram en produkt och sedan ta den hela vägen ut på marknaden!

Hur kändes det att stå inför Drakarna i Draknästet? På vilket sätt har Victoria och Daniel, Ernst, Amelia och Finlands president spelat en roll i företagets framgång?

 

Kika gärna på vår film som beskriver innehållet i våra föreläsningar!

http://www.youtube.com/watch?v=p4vNVwIpEwk