Category

Calendar

februari 2015
m ti o to f l s
« Dec    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728  

Vi kommer att vara med i Draknästet!

Måndagen den 9:e feb, 21.00, TV 8 finns vi med i TV programmet Draknästet. Även om vi vet hur det gick är vi spända på att få se resultatet på TV. Kika gärna!

http://www.tv8.se/draknastet

 

Vi håller på att skriva en bok!

I mitten av mars , 2015 lanseras vår bok. Per-Anders Bengtsson, redaktör på tidningen Uppfinnaren och konstruktören har fått läsa den och gett oss denna återkoppling! Vi blev så glada!

”Att starta eget företag är ofta ett vågspel. Att dessutom omvandla en unik idé, en uppfinning, till en kommersiell produkt är ytterligare en dimension på entreprenörskapet, som sällan kommer fram i litterär form. I sin bok ”När pusselbitarna faller på plats!” berättar emellertid Kerstin Gunnarsson på ett lättläst sätt om sin resa kring företagandets och uppfinnandets många realiteter, så som hon stött på och tacklat dem. Boken fungerar därför både som handbok och inspirationskälla för alla som tänkt starta eller driver eget företag. Och då i synnerhet ett innovationsföretag!”

Vi ingår nytt spännande samarbete!

Är du intresserad av nya produkter eller är du själv innovatör som önskar ha hjälp med att marknadsföra dina produkter. Kika in denna nya webbsida (som är under uppbyggnad). Vi anmälde oss direkt!

www.nyasaker.se

Vi har deltagit i event, Qoola Qvinnor!

Nätverket Qoola Qvinnor ordnade event, i Norrköping. Eftersom vi gärna vill vara lite ”coola” så fanns vi på plats. Utöver att träffa trevliga människor blev vi idag också uppmärksammade i Norrköpings Tidningar.  En bra helg, helt enkelt!

Kul med en samarbetspartner!

 

Vi ingår nu samarbete med det innovativa Boråsföretaget, Northern Well, http://northernwell.eu/.Ulrika Nordenstam, som driver företaget, har tagit fram ett antal innovativa friluftsprodukter. Att som ensam företagare själv dra i alla trådar är bitvis tufft men genom att ha ett konstruktiv bollplank blir besluten i våra respektive företag lättare att fatta.

 

UPPFINNARKVINNOR VILL ATT DU HAKAR PÅ!<br /><br /><br />
Upptäck och prova våra fiffiga produkter som underlättar din fritid!<br /><br /><br />
Vi lottar ut PRESENTKORT på 500:- till två personer som gillar BÅDA våra sidor.<br /><br /><br />
För att delta i utlottningen måste du GILLA den här sidan:<br /><br /><br />
Northern Well<br /><br /><br />
OCH även den här sidan:<br /><br /><br />
Hooked On Nature<br /><br /><br />
SAMT dela vidare detta inlägg.<br /><br /><br />
Den 8 december drar vi vinnarna.</p><br /><br />
<p>Vi hoppas att ni vill "Get attached"!<br /><br /><br />
Ulrika Nordenstam www.northernwell.eu<br /><br /><br />
Kerstin Gunnarsson www.hookedonnature.se

Inte illa att få finnas med på framsidan!

Veckan börjar bra då jag hittade denna tidning i min brevlåda.  Skojigt att få vara med på framsidan! Bilden är tagen av min kamrat Eva Kastensson. Stort tack för hjälpen!

 

Kul att få föreläsa i hemstaden!

Oh så kul att föreläsa på Nyföretagarcentrum i Norrköping! Här glada vinnare av våra produkter. Vi brukar ju avsluta med en utlottning!

Vem tjänar mest pengar på uppfinningar!

Idag publicera Sveriges Uppfinnareförening sin rapport  ”Vem tjänar pengar på uppfinningar?” Rapporten ställer frågan om uppfinningar är lönsamma. För vem är de i sådana fall lönsamma – kommun, stat, näringsliv, uppfinnaren? Vi finns med i rapporten som ett av exemplen. Den stora vinnaren för vår del har, hitintills, varit staten men vi skall allt ge dem en fight!

http://uppfinnare.se/accounts/11848/files/840.pdf

 

Fotografering för platsjournalen!

Vi hade i alla fall tur med vädret vid fotografering och intervju inför reportage i tidningen, Platsjournalen. Plats: Vackra Abborreberg strax utanför Norrköping.

Youtube klipp om våra förläsningar!

Glada är vi då Holmbergs talare gjort en film om innehållet i Kerstin Gunnarssons föreläsningar. Filmen ger en bra bild över vad Kerstins föreläsningar handlar om.

http://www.youtube.com/watch?v=p4vNVwIpEwk